Plaids Decoratief Of Functioneel?

Geplaatst op 12-10-2021

Categorie: Huis, tuin en wonen

De herfst is weer begonnen… voor de ene de mooiste tijd van het jaar, voor de ander begint het aftellen tot het weer lente is. Het wordt steeds vroeger donker en het opstaan in de ochtend wordt weer steeds moeilijker.

De dagen worden kouder en langzaamaan komen de dikke jassen en plaids weer tevoorschijn.

Een warm plaid

Aangezien we nu meer tijd binnen doorbrengen willen we deze tijd toch zo comfortabel mogelijk doorbrengen? Een warm en mooi plaid is hierin een echte musthave! Een plaid biedt de nodige warmte op de koude dagen, maar een plaid kunt u ook super goed combineren met uw interieur. Na een lange dag werken of op school te zijn geweest, is onder een heerlijk plaid wegkruipen met een warme kop chocolademelk en een goed boek het allerfijnst.

Verschil tussen Fleece deken en Plaid

Wat is nu het verschil tussen een fleece deken en een plaid? Een fleece deken is veelal wat groter dan een plaid en een plaid kan ook gemaakt zijn van andere stoffen. Het fleece plaid kun je zowel decoratief als functioneel gebruiken, terwijl je een fleece deken veelal alleen functioneel zult gebruiken. Ook is een fleece deken of plaid niet alleen lekker voor thuis, maar ook voor in de auto of voor buiten tijdens de wat zwoelere of afkoelende avonden!